Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gorré terug als bondscoach Suriname

Gorré terug als bondscoach Suriname

03/07/2018 14:03

Dean Gorré

Dean Gorré Foto: linkedin.com  

AMSTERDAM - Suriname heeft Dean Gorré aangesteld als bondscoach. De oud-speler van onder meer Ajax en Feyenoord heeft een tweejarig contract ondertekend.

In 2015 was Gorré al eens bondscoach van Suriname. "Maar dit is anders dan de vorige keer", aldus Gorré tegen de Nederlandsekrant De Telegraaf. 'Ik ga nu ook in Suriname wonen en elke dag voor de voetbalbond aan de slag, omdat ik ook het olympisch elftal en Suriname onder twintig onder mijn hoede krijg en verantwoordelijk word voor de opleiding.'

"Het doel is kwalificatie voor de Gold Cup, die volgend jaar in Amerika wordt gehouden", aldus Gorré, die met Suriname in de kwalificatie moet afrekenen met Dominica, de Britse Maagdeneilanden, Jamaica en Saint Kitts en Nevis. Eerder was de Surinaamse voetbalbond (SVB) in gesprek met Stanley Menzo, maar de onderhandelingen liepen uiteindelijk op niets uit. VI.nl

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina