Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politieagent beroofd in zijn woning

Politieagent beroofd in zijn woning

03/07/2018 13:03 - Van onze redactie

Politieagent beroofd in zijn woning

 

PARAMARIBO - Een politieagent is in de nacht van maandag op dinsdag beroofd in zijn woning te Sophia's Lust. De daders hebben zijn dienstwapen en voertuig meegenomen. Dat bevestigt hoofdinspecteur Humphrey Naarden, hoofd van de PR-afdeling van de poltie tegenover de redactie.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat twee onbekende mannen door middel van braak de woning zijn binnengedrongen. De politieman werd gekneveld achter gelaten. Het voertuig is wel teruggevonden. De politie van Kwatta heeft de zaak in verder onderzoek. 

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina