Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • BREAKING: Gerard Lau nieuwe directeur SLM

BREAKING: Gerard Lau nieuwe directeur SLM

06/07/2018 11:00 - Ivan Cairo

BREAKING: Gerard Lau nieuwe directeur SLM

Gerard Lau, SLM's nieuwe directeur. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - Gerard Lau is door de regering benoemd als algemeen-directeur van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM). Zo werd namens de Raad van Commissarissen van de SLM vandaag, vrijdag, in een bekendmaking aan het personeel gemeld. Lau, voormalig directielid van de EBS, begint maandag 9 juli met zijn werkzaamheden. Per die datum is ook Steve Silos aangesteld als directeur Financiele Zaken van de vliegmaatschappij.

De positie van algemeen-directeur bij de SLM werd enkele maanden geleden vacant toen het contract van toenmalig directeur Robbi Lachmising verstreek en niet wed verlengd. De vliegmaatschappij kwam eerder dit jaar negatief in de publiciteit vanwege beladingsperikelen die volgens ingewijden van invloed zouden kunnen zijn op de vliegveiligheid.

Volgens de SLM en de regering was de vliegveiligheid nimmer in gevaar. Wel werd erkend dat zaken verbeterd moesten worden en werd het bedrijf dat op de internationale luchthaven te Zanderij vliegtuigen belaadde aan de kant gezet.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina