Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drieling krijgt luiers

Drieling krijgt luiers

07/07/2018 10:52 - Naomi Hoever

De famile Akbar samen met de pasgeboren drieling.

De famile Akbar samen met de pasgeboren drieling. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Moeder Sabrina Akbar die op 20 juni is bevallen van een drieling heeft vrijdag samen met de vader van de kinderen een geschenk ontvangen van het bedrijf Subisco. Volgens het hoofd van de afdeling marketing, Shewina Bishesar, is het belangrijk dat het bedrijf teruggeeft van wat het uit de samenleving krijgt.

Subisco zal drie maanden zorgen voor wegwerpluiers en wipes. De baby's Mahenoer, Haroen en Noerani hebben eerder ook een complete set met verzorgingsartikelen gehad. Mahenoer was onder het minimale geboortegewicht vandaar dat de drieling niet samen met de moeder is ontslagen uit het ziekenhuis, maar een week later.

Het zijn de eerste kinderen van de vrouw. Haar man heeft wel voorkinderen. Moeder Akbar zegt dat zij geen verdere steun behoeft naast die van de regering en een particulier bedrijf. Subisco heeft in februari ook een drieling ondersteund die in het 's Lands Hospitaal is geboren.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina