Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zedendelinquent wil naar zwangere vrouw

Zedendelinquent wil naar zwangere vrouw

11/07/2018 06:02 - Van onze redactie

Zedendelinquent wil naar zwangere vrouw

 

PARAMARIBO - Het gebeurt niet vaak dat verdachten in zedenzaken een volmondige bekentenis afleggen, maar bij de 27-jarige Desmond M. was dat anders. Hij heeft vanaf zijn aanhouding toegegeven dat hij seks heeft gehad met een veertienjarig meisje. Het geval speelde zich af op 5 mei in Paramaribo.

Desmond M. verklaarde maandag tegenover rechter Dinesh Sewratan en officier van justitie Rayshree Koendan dat hij niet wist hoe oud het slachtoffer was. "Ik dacht dat ze tussen de negentien en twintig jaar was. Mi no ben sabi, als ik het wist, zou ik nooit omgang met haar krijgen", zei hij. Volgens de verdachte zou het meisje zijn haar vlechten in de kamer waar hij logeerde.

Tijdens het vlechten kregen zij gevoelens voor elkaar, zei Desmond. "Ik vroeg haar of ze al ontmaagd was en of ze op school zat, waarop ze "ja" antwoordde. Ik heb haar niet gedwongen en ook geen geld beloofd. Ze heeft alles vrijwillig gedaan", vervolgde Desmond bijna huilend. De rechter vond het niet logisch dat hij het meisje niet naar haar leeftijd heeft gevraagd.

"Na wan fout mi meki", antwoordde de verdachte. "ik moest haar inderdaad hebben gevraagd naar haar leeftijd. Het spijt me dat ik zoiets heb gedaan, ik ga het nooit meer doen." Desmond vroeg de rechter of hij naar huis mocht omdat zijn hoogzwangere vrouw nog deze maand zal bevallen. Dat verzoek was aan dovemansoren gericht. De rechter gelastte verdere aanhouding en stelde de zaak uit naar 24 juli voor requisitoir en pleidooi.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina