Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • EBS organiseert energiebeurs

EBS organiseert energiebeurs

18/07/2018 13:01 - Van onze redactie

EBS organiseert energiebeurs

 

PARAMARIBO - De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) organiseert van acht tot en met elf oktober een grote energiebeurs in het Lalla Rookh gebouw. Het doel van de beurs is allereerst het uitwisselen van kennis op het gebied van hernieuwbare energie en energie efficiëntie in Suriname, meldt de Public Relations & Corporate Services van de EBS.

Het is belangrijk dat in Suriname de bewustwording op gang gebracht wordt inzake de verschillende alternatieven voor het genereren van energie. Tijdens deze energiebeurs zullen bedrijven, instanties en diverse professionals hun producten en diensten 'showcases' en uitgebreid ingaan op hun bedrijfsprocessen. Klimaatsverandering is een wereldwijd fenomee dat zich ook doet gevoelen in Suriname. Daarom moeten we ook op zoek gaan naar mogelijkheden voor het genereren van groene energie om het klimaat te beheersen.

Door het organiseren van de beurs wordt ook kennis gedeeld, en daarmede het bewustzijn aangewakkerd, over hernieuwbare energie in het algemeen en de specifieke vormen hiervan in het bijzonder. Tevens zal er ook aandacht besteed worden aan energie efficiënte zaken. De EBS beoogt met het organiseren van deze beurs dat energie verwordt tot een duurzame bron voor ontwikkeling in Suriname.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina