Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Na zes jaar weer JCI-speechcontest

Na zes jaar weer JCI-speechcontest

23/07/2018 17:34 - Van onze redactie

Na zes jaar weer speech contest

 

PARAMARIBO - Negen studenten nemen zaterdag deel aan het JCI Nilom Speech Contest, dat na zes jaar weer wordt georganiseerd. Met dit evenement draagt JCI Nilom bij aan de spreekvaardigheid en presentatietechnieken van de participanten, die afkomstig zijn van verschillende middelbare scholen. Het thema voor deze editie is 'Speak Up for Peace', aldus de organisatie maandag in een persbericht.

Vier van de negen studenten stromen door naar de finale die dezelfde dag  plaatsvindt. Tijdens de voorronde krijgt elke student maximaal drie minuten voor zijn of haar presentatie, terwijl de finalisten maximaal  vijf minuten de tijd krijgen. Er is gekozen voor het thema 'Speak Up for Peace' omdat de organisatie ervan overtuigd is dat het land middels vrede en harmonie  beter bestuurd kan worden.

De deelnemers zijn: Ralitsa Paulus (SPI), Cherano Scholsberg (ACI), Modesty van der Leuv (VWO 4), Kevin Mozes (Imeao 1), Iraida Kowee (Havo 2), Duncan Dalfour (Havo 1), Denzil Aserie (Natin Lelydorp), Eldjen Gojo (Imeao 2) en Chenelva Mijnals  (Schakel Middelbaar Onderwijs). Het JCI Nilom Speech Contest vindt zaterdag plaats in de Ballroom van het Lalla Rookh-gebouw.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina