Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Natio onderuit tegen Feyenoord en Den Bosch

Natio onderuit tegen Feyenoord en Den Bosch

28/07/2018 22:41 - Marciano Millerson

Natio onderuit tegen Feyenoord en Den Bosch

 

PARAMARIBO - De nationale voetbalselectie van Suriname heeft zaterdagmiddag opnieuw een nederlaag geleden tijdens haar trainingskamp in Nederland. Tegen FC Den Bosch ging Natio met 0-4 onderuit. Een dag eerder werd van Jong Feyenoord met 0-1 verloren.

De wedstrijd tegen Jong Feyenoord had meer het karakter van een training. De ploegen.speelden drie helften van een kwartier tegen elkaar. Bondscoach Dean Gorré gaf vóór vertrek van de selectie aan dat speciaal hiervoor was gekozen om zo de formatie van het team te bepalen.

Tegen FC Den Bosch zou dan wel een echte ontmoeting van tweemaal 45 minuten worden afgewerkt. Deze ontmoeting moest de trainingsstaf meer duidelijkheid verschaffen om uiteindelijk te komen tot een basiselftal.

Het is de bedoeling dat er op 1 augustus een derde werdstrijd wordt gespeeld, tegen Sparta Rotterdam. De mogelijkheid voor een vierde oefenwedstrijd op 5 of 6 augustus wordt nog bekeken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina