Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • CLO-vergadering verwerpt loonsverhoging

CLO-vergadering verwerpt loonsverhoging van 15 procent

03/08/2018 12:43 - Naomi Hoever

CLO-vergadering verwerpt loonsverhoging van 15 procent

Bestuursleden van de verschillende CLO-bonden vrijdag in het CLO-bondsgebouw. Foto: Naomi Hoever  

PARAMARIBO - Leden van de Centrale van Landsdienarenorganisaties (CLO) verwerpen het bod van vijftien procent loonsverhoging dat het bestuur vrijdag heeft gepresenteerd. CLO-secretaris Michael Miskin heeft dit voorstel vrijdag aan de leden voorgehouden nadat hij het donderdag via een app van Financiënminister Gillmore Hoefdraad had ontvangen.

Het voorstel is om per 1 september van dit jaar SRD 500 te incorporeren in het loon plus vijftien procent loonsverhoging. In januari 2019 zou opnieuw een loonaanpassing van 10 procent worden doorgevoerd. Miskin heeft de ledenvergadering uitgelegd dat dit systeem voor de onderste laag in de ambtenarij voordelig uitpakt, maar dat de top er niets aan heeft. De teleurgestelde ledenvergadering heeft gevraagd om een schorsing om zich te beraden over het voorstel. De opkomst van de bijeenkomst is goed te noemen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina