Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘VS niet betrokken bij aanval Maduro'

‘VS niet betrokken bij aanval Maduro'

05/08/2018 15:13

John Bolton

John Bolton Foto: GETTY  

WASHINGTON - John Bolton, de nationaal veiligheidsadviseur van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft gezegd dat zijn land “niets te maken heeft" met explosieven die ontploften in de nabijheid van de Venezolaanse president Nicolas Maduro.

"Ik kan ondubbelzinnig zeggen dat er geen overheidsbemoeienis van de VS bij dit incident is," zei Bolton in een interview met de Amerikaanse zender Fox News. Bolton suggereerde dat de Maduro-regering achter de explosie zou kunnen zitten: ,,Het zou kunnen zijn dat door het regime Maduro zelf iets is opgezet, of iets anders." Hij zei verder dat er geen Amerikanen bij de explosie gewond waren.

"Als de regering van Venezuela over harde informatie beschikt die zij aan ons wil voorleggen en waaruit een mogelijke overtreding van Amerikaanse strafwetten zou blijken, dan zullen wij daar serieus naar kijken", vertelde Bolton tot besluit. DVHN.nl

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina