Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Natio sluit trainingskamp af met nul uit vier

Natio sluit trainingskamp af met nul uit vier

06/08/2018 19:47 - Marciano Millerson

De nationale voetbalselectie van Suriname.

De nationale voetbalselectie van Suriname. Foto: dWT  

PARAMARIBO - De nationale voetbalselectie heeft zondag het trainingskamp in Nederland tegen Almere City afgesloten. Evenals bij de voorgaande oefenwedstrijden delfde Natio wederom het onderspit. Eindstand: 4-2. Ivanildo Rozenblad en Miquel Darson waren wederom verantwoordelijk voor de doelpunten van Suriname.

Darson scoorde net als tegen Sparta ook vanuit de witte stip. Natio begon sterk en nam al in de tweede minuut een voorsprong via Rozenblad. De Nederlandse eerstedivisieploeg herstelde zich en trok de score binnen vijftien minuten in evenwicht via Andreas Calcan. Vijf minuten later bepaalde Edward Francis de rustscore op 2-1.

Na de pauze liepen de Nederlanders via Niek Vossebelt verder uit naar 3-1. Darson bracht de spanning terug door een strafschop te benutten, maar Stijn Meijer voorkwam net vóór het eindsignaal dat Suriname gelijk zou maken. De selectie keert woensdag terug. In totaal speelde Natio vier oefenwedstrijden.

Overige uitslagen: Jong Feyenoord (0-1), FC Den Bosch (0-4) en Sparta Rotterdam (2-5).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina