Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Praag laatste stop volleyballer Naarden

Praag laatste stop volleyballer Naarden

08/08/2018 15:13 - John Zaalman

Gino Naarden tijdens de training van de nationale selectie van Suriname.

Gino Naarden tijdens de training van de nationale selectie van Suriname.  

PARAMARIBO - Gino Naarden beëindigt zijn internationale professionele volleybalcarrière dit jaar bij CZU Praha in Praag, Tsjechië. “Dit wordt na acht jaren als internationale professionele volleyballer echt mijn laatste seizoen in Europa”, benadrukt de Surinaamse international, die vorig seizoen nog bij de Finse club Raision Loimu zat.

"Als ik eerlijk moet zijn, ben ik zenuwachtiger over mijn terugkomst naar Suriname dan mijn seizoen in Tsjechië", zegt Naarden, die volgend jaar voorgoed terugkeert naar Suriname. Professioneel volleyballen is naar zeggen van Naarden inmiddels zijn specialiteit, "maar functioneren binnen de maatschappij van Suriname is nog onbekend terrein voor mij."   

Hij is in ieder geval enthousiast om zijn idee en plan waaraan hij jaren heeft gewerkt aan Suriname te komen presenteren. Naarden vertrekt op 16 augustus uit Suriname. Voor nu concentreert hij zich op de Caribbean Cup, die zaterdag in Suriname begint. "Ik wil de cup met Suriname winnen", benadrukt de aanvaller. Naast Suriname doen verder mee titelverdediger Trinidad en Tobago, de Bahama's, Barbados en Haïti.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina