Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • New York: liquidatie in ziekenhuisbed

New York: vrouw in ziekenhuisbed doodgeschoten

08/08/2018 16:15

Het Westchester Medical Center waar het drama plaatsvond

Het Westchester Medical Center waar het drama plaatsvond Foto: AP  

NEW YORK - Een vrouw van in de zeventig is in een ziekenhuis in een buitenwijk van New York doodgeschoten door een familielid dat eveneens in de zeventig is. Dat melden lokale autoriteiten. De man maakt na het doodschieten van de vrouw een einde aan zijn leven.

Het drama speelde zich af in een aparte kamer van het Westchester Medical Center in Valhalla, zo'n 40 kilometer ten noorden van Manhattan. Wat de precieze relatie tussen de twee is, moet nog blijken. De vrouw werd door agenten doodgeschoten aangetroffen in haar bed. De man lag in dezelfde kamer op de vloer. Over de achtergronden van het drama is nog niets bekend.

Er vielen verder geen gewonden. Het is niet duidelijk hoeveel schoten er gelost werden met het 38. kaliber revolver. Volgens een zegsman van het ziekenhuis zijn veel afdelingen niet te bereiken zonder toegangspasjes. Telegraaf.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina