Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • U14-voetballers onderuit tegen Barbados

U14-voetballers onderuit tegen Barbados

21/08/2018 01:18 - Marinio Balsemhof

U-14 voetballers onderuit tegen Bahama’s

 

PARAMARIBO - De Surinaamse voetballers onder veertien jaar hebben maandag op Jamaica met 0-1 verloren van hun leeftijdsgenoten van Barbados. Het doelpunt van de eilanders werd in de tweede helft gescoord door Nadre Butcher. Suriname, dat in groep F van de CFU U14 Challenge Series is ingedeeld, moet nog uitkomen tegen de Britse Maagdeneilanden, Jamaica en Grenada.

Suriname was nagenoeg de hele wedstrijd de bovenliggende partij volgens Glenn Linger, belast met logistiek. "De jongens hebben goed gespeeld en hebben redelijk veldwerk laten zien, maar het scoren was het probleem", zegt hij vanuit Kingston.

Linger ziet genoeg kansen om de volgende wedstrijden te winnen. "Het niveau van de andere landen, behalve dat van de Britse Maagdeneilanden is iets minder", beschrijft hij de tegenstanders van Suriname. "Wij zullen de kansen moeten zien te benutten."

De logistieke man wijst erop dat de CFU Challenge Series geen kwalificatietoernooi is. "Het is een pilot van de Caribische Voetbalunie, dus er wordt niet voor een plek in de volgende ronde gespeeld", aldus Linger. Belangrijk is dat alle achttien spelers minimaal zestig minuten in actie komen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen