Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 12-jarig meisje niet door misdrijf overleden

12-jarig meisje niet door misdrijf overleden

27/08/2018 23:17

Geen misdrijf lijk 12-jarig meisje

 

PARAMARIBO - Uit politieonderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf bij de dood van een 12-jarig meisje vorige week. Het lijk werd door de moeder samen met een buurvrouw in de slaapkamer aangetroffen. Zij schakelde de politie in die het lijk in beslag nam voor sectie.

Uit het onderzoek op het adres aan de Weltevredenweg is naar voren gekomen dat het meisje sedert haar geboorte een psychische en lichamelijke beperking had. Verder blijkt dat al haar huisgenoten zwakbegaafd zijn, onder wie de grootmoeder die voor haar zorgde. De moeder van het meisje woont op een andere plek.

De huisgenoten zijn door de politie verhoord waarna zij, na afstemming met het Openbaar Ministerie, zijn heengezonden. Het ontzielde lichaam van het meisje is voor begrafenis afgestaan aan de moeder, meldt de politie op haar website.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen