Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jermaine Karg nieuwe Mr. Suriname

Jermaine Karg nieuwe Mr. Suriname

02/09/2018 23:44 - Terence Oosterwolde

In 2017 moest Jermaine Karg (l) de eerste plaats laten voor Mark Tjon (r), maar zondag werd Karg gekroond tot Mr. Suriname. Tjon werd runner-up.

In 2017 moest Jermaine Karg (l) de eerste plaats laten voor Mark Tjon (r), maar zondag werd Karg gekroond tot Mr. Suriname. Tjon werd runner-up. Foto: Terence Oosterwolde  

PARAMARIBO - Jermaine Karg is de nieuwe Mr. Suriname. Hij werd zondagavond in een tjokvolle Congreshal gekroond tot bodybuildingkampioen van Suriname. Mark Tjon, die vorig jaar, voor het eerst de prestigieuze titel won, moest genoegen nemen met de tweede plek.

Anthony Nekrui eindigde als derde. Nummer vier werd Fabian Wehl. Het publiek was het niet eens met zijn plaats en er klonk boegeroep toen bekend werd dat hij vierde was geworden. Volgens de aanwezigen had hij beter verdiend.

Shown Roberts en Faizel Pinas werden bodybuildingkampioen in respectievelijk de C- en B-klasse. Rudolf Getrouw (tot 1,74 meter) en Daes Burgzorg (langer dan 1,74 meter) werden de winnaars van de Men's Physique. De overall titel ging naar Daes Burgzorg. Archie Orban, zijn grootste rivaal, deed niet mee dit jaar.

Bij Bikini Fitness werd Stefani Tjon A San voor het vierde jaar op rij winnaar. Ze hield onder anderen nieuwkomer Sharen-Vess Schaap (tweede) en Genevieve Soerokromo (derde) van de topplek. Toppers als Militia Galimo en Suelle Shepperd waren dit jaar niet van de partij. Er deden 47 man mee aan de wedstrijd van de Surinaamse Bodybuilding- en Weightliftingbond.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina