Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Herkomst wapen zelfmoordzaak onbekend

Herkomst wapen zelfmoordzaak onbekend

05/09/2018 05:48 - Cheflin Paulus

Afkomst wapen in zelfmoordzaak onbekend

 

PARAMARIBO - Het wapen waarmee de beveiligingsman Radjinderkoemar G. een einde aan zijn leven heeft gemaakt, is geen eigendom van het Nationaal Leger. De herkomst van het wapen is niet bekend, zegt het hoofd van de recherche van de Militaire Politie Petrus Wasimin. Geruchten deden de ronde dat het wapen uitgeleend was aan de beveiligingsman door het Nationaal Leger.

Ook de politie heeft niet kunnen achterhalen van wie het wapen afkomstig is. Uit het voorlopig onderzoek van de politie is volgens hoofdvoorlichter Humphrey Naarden gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf. "Meer kunnen wij nu niet zeggen. Het is alleen gebleken dat het slachtoffer zelfmoord heeft gepleegd. De rest zou onderzocht moeten worden."

Radjinderkoemar G. zou zichzelf zaterdagavond door het hoofd geschoten hebben om onbekende redenen. De krant verneemt van een bron dat de oorzaak in relationele sfeer gezocht moet worden.

Bij het kantoor van het Staatsziekenfonds in Commewijne is het slachtoffer badend in bloed aangetroffen met het wapen. Getuigen hebben verklaard dat zij op een schot hoorden. Eén van hen begaf zich naar de plek en schakelde de autoriteiten in.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina