Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Defecte politievoertuigen rijklaar gemaakt

Defecte politievoertuigen rijklaar gemaakt

07/09/2018 17:19 - Cheflin Paulus

Defecte politievoertuigen rijklaar gemaakt

 

PARAMARIBO - De politie is bezig het tekort aan voertuigen zelf aan te pakken door defecte voertuigen weer rijklaar te maken. Hierdoor kan het probleem van langer dan twee jaar, waarbij de politie soms niet adequaat kan optreden wanneer ze ergens nodig is, worden teruggedrongen.

Dit bevestigt politie commissaris Guno Roosenhoff. Hij zegt dat de auto's worden geïnspecteerd. Als blijkt dat ze gerepareerd kunnen worden, gaan ze naar de afdeling technisch beheer van het korps die ze verder bekijkt en laat repareren. De bedoeling is dat elk ressort over minimaal twee voertuigen in topconditie beschikt.

Gezien de opgevoerde controle bij de politie vanaf augustus, mede door de vakantie, was deze aanpak noodzakelijk, zegt Roosenhoff. De meeste voertuigen die in de garage stonden hadden volgens Roosenhoff geen grote gebreken.

"Het waren kleine mankementen die in orde gemaakt of onderdelen die vervangen moesten worden." Het is momenteel volgens de leiding niet de hoogste prioriteit om nieuwe voertuigen aan te schaffen. Ook politievoertuigen die recentelijk betrokken zijn geraakt bij verkeersongevallen zullen worden opgeknapt.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina