Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gopal bespreekt betere waardering sporters

Gopal bespreekt waardering sporters met journalisten

08/09/2018 15:27

Het bestuur van de Vereniging van Sportjournalisten in Suriname samen met minister Lalinie Gopal van Sport- en Jeugdzaken.

Het bestuur van de Vereniging van Sportjournalisten in Suriname samen met minister Lalinie Gopal van Sport- en Jeugdzaken. Foto: NII  

PARAMARIBO - Minister Lalinie Gopal van Sport- en Jeugdzaken heeft vrijdag van gedachten gewisseld met het bestuur van de Vereniging van Sportjournalisten in Suriname (VSJS). Tijdens het onderhoud is er aandacht besteed aan de samenwerking van het ministerie en de vereniging. Hiernaast is er ook besproken op welke manieren sporters beter gewaardeerd kunnen worden. Dit meldt het NII zaterdag in een persbericht.

Het bestuur van de VSJS, onder leiding van Desney Romeo, gaf aan dat vanaf de heractivering van de vereniging, de samenwerking met het ministerie als goed te beoordelen is. Samen is er nagegaan op welke manier sporters beter gewaardeerd kunnen worden. De vereniging heeft ook de toezegging gedaan voor ondersteuning en advies naar het ministerie toe waar nodig.

Het bestuur is blij met het feit dat het ministerie het belang van de media bij nationale en internationale toernooien erkend. Een jaarlijks terugkerend evenement is de VSJS Sports Awards. De sportminister stelt de ondersteuning van de VSJS op prijs. Volgens haar spelen de media, in deze de sportjournalisten, een belangrijke rol bij de verslaggeving van het sportgebeuren.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen