Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jörgen Raymann schudt aan zijn familieboom

Jörgen Raymann schudt aan zijn familieboom

08/09/2018 20:37 - Van onze redactie

Jörgen Raymann schudt aan zijn familieboom

 

PARAMARIBO - Cabaretier Jörgen Raymann gaat met een nieuwe theatervoorstelling 'Schudden aan die boom' langs de theaters in Nederland. Hij begint eerst met try-outvoorstellingen. Deze vinden in de periode eind september tot en met 9 november plaats, meldt George Visser Productions en TriColour Productions.

Raymann schudt in deze nieuwe theatershow flink aan zijn familieboom om te achterhalen of hij voldoet aan de vooroordelen en eigenschappen die zijn voorouders worden toegedicht. Zouden die overigens elkaars humor hebben begrepen en geaccepteerd? Met scherpe en hilarische observaties probeert Raymann de puzzel van zijn verleden te leggen. Misschien valt u aan het einde van de avond ook wel uit die boom, als hij hard schudt.

De première van 'Schudden aan die boom' vindt plaats op 10 november. Cabaretier Raymann was in maart voor het laatst in het theater. Dat deed hij met de vernieuwde versie van zijn voorstelling 'Zo kan het ook'.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina