Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • MMC rondt projecten succesvol af

MMC rondt projecten succesvol af

09/09/2018 06:33 - Beta Debidien

Waarnemend algemeen directeur Bisnoepersad Dalloesingh (midden) overhandigt districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh het jaarverslag van het Mungra Medisch Centrum.

Waarnemend algemeen directeur Bisnoepersad Dalloesingh (midden) overhandigt districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh het jaarverslag van het Mungra Medisch Centrum. Foto: Beta Debidien  

NIEUW-NICKERIE - Het Mungra Medisch Centrum (MMC) in Nickerie is er in 2017 in geslaagd om geplande projecten te realiseren. Zo zijn de urologie-polikliniek en de werkkamers van medisch specialisten gerenoveerd. Ook is de kinderafdeling uitgebreid met een ruimte die eerder voor administratieve werkzaamheden werd gebruikt. Dat staat in het jaarverslag over 2017, dat vrijdag is overhandigd aan districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh.

Enkele plannen waarvan de uitvoering in het verslagjaar is begonnen zijn in de eerste helft van dit jaar opgeleverd, zoals medische zorg in het Kabalebo- en het Wayambogebied." Er zijn nog plannen voor vernieuwing of uitbreiding van apparatuur", zegt waarnemend algemeen directeur Bisnoepersad Dalloesingh. Hij geeft aan dat het MMC elk jaar zijn jaarverslag heeft aangeboden aan belangrijke instanties zoals het ministerie van Volksgezondheid. 

Dalloesingh zegt dat het ziekenhuis met vertrouwen en enthousiasme nieuwe uitdagingen aangaat, zoals het terugdringen van het tekort aan medici en verpleegkundigen. "Niet alleen dit ziekenhuis kampt met dit probleem. Het is een landelijke aangelegenheid. Het ziekenhuis van Nickerie werkt onder meer met medisch specialisten en algemeen artsen uit vooral Nederland, Venezuela, Cuba en Libanon." Ze treden in dienst op basis van een kortlopend arbeidscontract.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina