Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Paramaribo Zoo in het zonnetje gezet

Paramaribo Zoo in het zonnetje gezet

09/09/2018 18:31 - Cheflin Paulus

In de Paramaribo Zoo gaan directeur John Altenberg (l) en initiatiefneemster Sima Jimidar (derde van rechts) op de foto tijdens de goedbezochte 'family day'.

In de Paramaribo Zoo gaan directeur John Altenberg (l) en initiatiefneemster Sima Jimidar (derde van rechts) op de foto tijdens de goedbezochte 'family day'. Foto: Cheflin Paulus  

PARAMARIBO - Het was behoorlijk druk in de Paramaribo Zoo. De bezoekers hebben genoten van de activiteiten tijdens de 'family day' met een fundraisingskarakter.

Verschillende artiesten verzorgden kosteloos een optreden. Diverse organisaties uit het bedrijfsleven sloten zich aan bij het gebeuren. De speciale dag is in samenwerking met de Zoo georganiseerd door Sima Jimidar, directeur van Skin Glanz Cosmetics, als schenking aan de Paramaribo Zoo.

Het bedrijf doneert de opbrengst, ruim SRD 20.000, van een loterij die is gekoppeld aan de family day in de Zoo. Het bedrijf RS Designs vervaardigde kosteloos een gedenkbord en tien plattegronden, die zijn geplaatst op het terrein van de dierentuin. Jimidar heeft het gedenkbord samen met directeur John Altenberg onthuld in bijzijn van aanwezigen.

Beeldend kunstenaar Anand Dwarka schonk een schilderij met een waarde van 500 euro dat binnenkort geveild zal worden. De opbrengst is voor de Zoo. "Alles gaat naar de Zoo. Wij houden helemaal niets en het doet mij goed om de dierentuin te helpen in de moeilijke tijden die hij doorstaat", zegt Jimidar.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina