Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Priscilla Graanoogst: 'Hoe komen ze bij € 12.000?!'

Priscilla Graanoogst: '12.000 euro?! Hoe komen ze daarbij?'

09/09/2018 20:31 - Steven Seedo

Priscilla Graanoogst: '12.000 euro?! Hoe komen ze daarbij?'

Foto: collectie Priscilla Graanoogst  

PARAMARIBO - Priscilla Graanoogst is verbolgen over het nieuws dat ze is beroofd van twaalfduizend euro. Dat is onder meer door Dagblad Suriname en Waterkant gepubliceerd. "Het is helemaal niet waar. Ik ben niet beroofd van twaalfduizend euro. Hoe komen ze erbij?" vraagt ze retorisch in een interview met de Ware Tijd.

Volgens de bekende presentatrice is ze in de nacht van donderdag op vrijdag inderdaad beroofd, maar zou 'slechts' dertienhonderd euro en vijfduizend Surinaamse dollar zijn buitgemaakt. "Dat geld was bestemd voor mijn studie."

Het voorval heeft plaatsgevonden aan de Richard Voullairestraat. "Ik kwam van een feestje en stopte om mijn vriendin thuis te zetten en zat nauwelijks tien minuten in de auto voor haar woonadres met haar te praten. De handtas met het geld zat tussen de twee zittingen bij de handrem in haar auto", vertelt ze. De rover, die eerst beleefd groette, stak zijn arm over haar heen om de tas te grijpen. Graanoogst vermoedt dat ze door hem is achtervolgd.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina