Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Modeontwerpers tonen extravagante collectie

Modeontwerpers tonen extravagante collectie

10/09/2018 20:11 - Shanavon Arsomedjo

Model Grace Menso op de catwalk van de Glam Fashion Show 2018.

Model Grace Menso op de catwalk van de Glam Fashion Show 2018. Foto: Dion Howard  

PARAMARIBO - Tien modeontwerpers en een fashionboetiek hebben zaterdag hun collectie gepresenteerd tijdens de Glam Fashion Show 2018 op het terras van hotel Krasnapolsky. De ontwerpers hebben bijzondere kleding, sieraden, schoeisel en tassen geshowd. Met de show wil de organisatie de informele sector een duwtje in de rug geven en de Surinaamse economie stimuleren.

"Met dit evenement willen wij een positieve bijdrage leveren aan de mode-industrie van Suriname", zegt fashion director Acheber Jamin. De organisatie Glam Fashion Models leidt jongeren op tot model en wil uiteindelijk uitgroeien tot een klankbord tussen haar modellen en het bedrijfsleven.

"De eerste stap om je te laten zien, is door middel van een modeshow. Hierbij gaan we samenwerkingen aan met verschillende bedrijven", vertelt Jamin. Het thema van de show was 'Higher Heights'. Daarmee wil de organisatie laten zien dat je als entrepreneur steeds hogerop kunt komen.

Zeer opvallend waren de extravagante sieraden van Jenevieve Apinsa. Zij startte in 2011 met eenvoudige sieraden. "Ik begon dat saai te vinden, dus probeerde ik iets anders uit met African print", vertelt zij. Het was zaterdag niet druk, maar de bezoekers waren tevreden. De ontwerpers konden hun creaties zondag verkopen tijdens de Fashion Market bij het Lalla Rookh-gebouw.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina