Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Su Music Awards in de lift

Su Music Awards in de lift

10/09/2018 18:51 - Shanavon Arsomedjo

Roberto Banel (l) samen met Nisha Madaran en haar manager tijdens de Su Music Award van vorig jaar.

Roberto Banel (l) samen met Nisha Madaran en haar manager tijdens de Su Music Award van vorig jaar. Foto: Facebook  

PARAMARIBO - De zesde editie van de Su Music Awards op 20 september mag rekenen op ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. “Ik ben blij om te zien dat de bedrijven geloof hebben in ons en het werk dat we doen. Wat we niet uit het oog moeten verliezen, is dat wij dit doen voor de artiesten", zegt Roberto Banel, de grondlegger van dit evenement waarmee artiesten uitgebreid in het zonnetje worden gezet.

"Het evenement wordt georganiseerd om waardering te tonen aan de artiesten en dat willen wij goed tot uiting brengen. Dit is tot nu toe het enige platform waar je als artiest erkenning krijgt voor je muzikale prestatie." Volgens Banel boekt hij met zijn nieuwe team veel meer vorderingen, dan bij de afgelopen edities.

Aan deze editie zijn de awards voor 'Best live act' en 'Best dj' toegevoegd. De categorie People's Choice Award telt dit jaar 35 genomineerden. Vorig jaar waren dat er 26. In totaal zijn er 23 categorieën. Om genomineerd te worden moeten de artiesten actief zijn op muzikaal gebied en op social media. Daarnaast moeten zij op de radio te horen zijn.

"Als je een artiest niet op de nominatielijst ziet, ligt het niet aan de organisatie, want zonder een goede prestatie kom je er ook niet", waarschuwt Banel. De zesde editie van de Su Music Award Show wordt gehouden in de Congreshal. De toegang is gratis, maar Banel raadt het publiek aan om zich te registreren om teleurstelling te voorkomen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina