Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Winkelruimte nieuwe mall bijna verdubbeld

Nieuwe mall veel groter dan gepland

11/09/2018 08:57 - Shanavon Arsomedjo

De staalconstructie van de International Mall of Suriname wordt opgezet aan de Ringweg-Zuid.

De staalconstructie van de International Mall of Suriname wordt opgezet aan de Ringweg-Zuid. Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - Aan de Ringweg-Zuid vordert de bouw van de International Mall of Suriname. De fundering van alle zes gebouwen is afgerond en nu wordt de staalconstructie opgezet. Vanwege de grote vraag naar units hebben de initiatiefnemers de unitruimte uitgebreid van 3.600 naar zevenduizend vierkante meter, zegt projectmanager Sanjay Kisoensingh.

De nieuwe mall wordt moderner, qua uiterlijk en beleving, zeg Kisoensingh. Er komen ruim dertig units, die alle verschillen van grootte en indeling. Hij verwacht dat niet alleen bestaande zaken een unit zullen huren, maar ook bedrijven die nog niet in Suriname gevestigd zijn. Bij de mall zal ook de Crystal Palace Events Hall verrijzen, met restaurants, entertainment en andere recreatiemogelijkheden.

De mall en het evenementencentrum moeten uitgroeien tot dé uitgaansplek van Paramaribo, zei Kisoensingh maandag tijdens een mediadag. "We willen niet alleen dat de mensen er terecht kunnen om te shoppen, maar de mall moet ook gezien worden als een plek voor vertier. Het wordt kindvriendelijk en toeristisch aantrekkelijk. Het moet Suriname dus ook versieren", vertelt Kisoensingh. Hij verwacht dat de mall in september 2019 wordt opgeleverd.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina