Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Robinhood richt zich op President's Cup

Robinhood richt zich op President's Cup

11/09/2018 22:33 - Marinio Balsemhof

Robinhood richt zich op President's Cup

Spelers van Robinhood na het winnen van de bekertitel ten koste van West United. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - Robinhood aast op 29 september op zijn derde opeenvolgende voetbaltitel. De landskampioen en bekerwinnaar speelt op die dag om de President's Cup tegen West United uit Coronie.

Op 30 juni speelden Robinhood en West United de bekerfinale. De roodgroenen lieten toen niets heel van hun Coroniaanse tegenstander en zegevierden met 7-1. Het was de zesde bekertitel na eerdere successen in 1999, 2001, 2006, 2007 en 2016.

Toch waakt coach Roberto Gödeken voor onderschatting. Volgens hem laat Robinhood niets aan het toeval over, omdat de club haar goede prestaties ook in het nieuwe competitiejaar wil voortzetten. De ploeg is al een maand in training.

Met de prestigieuze President's Cup - de winnaar ontvangt tienduizend US dollar - wordt officieel het nieuwe voetbalseizoen ingeluid. Echter, is nog niet precies bekend wanneer de bal in competitieverband aan het rollen wordt gebracht. "En dat is erg lastig voor coaches om zo te werken", klaagt Gödeken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina