Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Algehele afsluiting Coesewijnebrug

Algehele afsluiting Coesewijnebrug

19/10/2018 13:11

Algehele afsluiting Coesewijnebrug

 

PARAMARIBO - De algehele afsluiting van de Coesewijnebrug vindt plaats in de periode 22 oktober tot en met 1 november. Aanvankelijk was de afsluiting gepland voor de periode 1 tot en met 10 november, maar door vlotte afronding van de werkzaamheden is de afsluiting vervroegd, meldt de politie vrijdag op haar website.

De herstelwerkzaamheden aan de brug en de toerit die aan weerskanten leidt naar de brug  zijn eerder dan gepland vergevorderd, waardoor er nu een aanvang zal worden gemaakt met fase 5. De algehele afsluiting voor het verkeer is onderdeel van deze fase.

Op weggebruikers wordt een beroep gedaan om hiermee rekening te houden en gebruik te maken van alternatieve routes. De brug wordt op 22 oktober vanaf 17:00u afgesloten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina