Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Reizen en later betalen nu mogelijk’

‘Reizen en later betalen nu mogelijk’

27/10/2018 05:28 - Cheflin Paulus

‘Reizen en later betalen nu mogelijk’

 

PARAMARIBO - “Wij willen de mensen die verlangen om te reizen tegemoet komen. Er zijn velen die dat nu niet kunnen bekostigen en wij spelen daarop in.” Dit zegt Michael Frijmersum, manager van Does Travel & Cadushi Tours. Het reisbureau is een samenwerking met Godo Bank aangegaan om de binnen- en buitenlandse reizen van haar klanten te financieren. Ook kunnen klanten van de bank nu hun verzekering bij het reisbureau afsluiten.

Commercieel directeur Ashwin Gopi zegt dat de bank eraan heeft gedacht om rekeninghouders tegemoet te komen, omdat het streven is om op financieel vlak zoveel mogelijk voor haar leden te betekenen. Hij noemt de samenwerking een mogelijkheid om in te spelen op de noden van de gemeenschap in de huidige moeilijke financieel-economische situatie. "Wij stellen mensen in de gelegenheid om nu te reizen en later af te lossen. Door met dit initiatief te komen, verwachten wij ook dat meer mensen zullen reizen in de toekomst."

Volgens het hoofd van de marketing-afdeling van Godo, Henna Bendanon, is uit onderzoek gebleken dat veel Surinamers wel willen reizen maar dat niet doen uit geldgebrek. "Wij hebben een beetje onderzoek gedaan en het blijkt dat een selectieve groep reist. De rest werkt alleen maar omdat ze niet op vakantie kunnen gaan. Wij willen die mensen ook tegemoetkomen. We willen ook dat zij de rest van de wereld zien."

Klanten worden in de gelegenheid gesteld om hun reiskosten in termijnen tot maximaal twee jaar af te lossen. Ook seniorenburgers komen in aanmerking. Gopi zegt dat er binnenkort ook zal worden ingespeeld op de prijzen van lokale trips naar het binnenland die zullen worden aangeboden door het reisagentschap. "Wij zullen met acties komen en kijken wat wij kunnen doen aan de prijzen. Men kiest als zij kunnen eerder een trip naar het buitenland, omdat de prijzen voor binnenlandse reizen heel hoog zijn."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina