Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Duel gestaakt door uitvallen stadionverlichting

SVB-wedstrijd gestaakt vanwege uitgevallen stadionverlichting

04/11/2018 20:02 - Frank Finisie

SVB-wedstrijd uitgesteld vanwege uitgevallen stadionverlichting

De nieuwe stadionverlichting viel zondagavond uit waardoor WBC-Notch moest worden gestaakt. Foto: Facebookpagina SVB  

PARAMARIBO - Een kleine zeven weken nadat met veel fanfare de nieuwe verlichting in het André Kamperveen Stadion in gebruik werd genomen, heeft deze zondagavond zijn eerste manco's getoond. Hierdoor moest de eerstedivisiewedstrijd tussen Notch en Walking Boyz Company al na 26 minuten worden gestaakt.

Het is niet duidelijk waar het aan heeft gelegen dat de verlichting in het stadion gedeeltelijk uitviel. Na een onderbreking van tien minuten kreeg men een paar lampen weer aan de praat, maar de verlichting was niet voldoende om verder te spelen. Na beraadslaging tussen de aanvoeders van beide ploegen en de match-commissioner Winston Glorie werd de wedstrijd afgefloten.

Notch-trainer Ramon Apoetitie was des duivels. "Dit is geen gezicht", foeterde hij. "Juist toen wij in de wedstrijd begonnen te komen, viel het licht uit." Ook WBC-coach Joël Assad vond het jammer dat er niet verder kon worden gespeeld. WBC had een 1-0 voorsprong door een goal van Miguel Slagveer.

Apoetitie ziet de competitie hoopvol tegemoet ondanks de slechte voorbereiding. Hij is pas twee weken bezig met de ploeg. Assad daarentegen zegt dat de voorbereiding van WBC goed te noemen is.

Uitslagen eerste speelronde: Leo Victor - SNL 3-1; Transvaal - Nishan '42 2-1; Inter Moengotapoe - Voorwaarts 2-2; West United - Botopasi 1-0; Papatam - ACoconut 3-2; Robinhood - Broki 3-0; PVV - Santos uitgesteld wegens een kort geding van Flora tegen de SVB.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina