Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Baby om gehuil doodgeslagen

Baby om gehuil doodgeslagen

06/11/2018 13:02 - Van onze redactie

Humphrey Naarden, hoofd voorlichting van het Korps Politie Suriname, heeft nog geen bijzonderheden.

Humphrey Naarden, hoofd voorlichting van het Korps Politie Suriname, heeft nog geen bijzonderheden. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Jannick Jona, nauwelijks acht maanden oud, is door de 17-jarige vriend van zijn moeder doodgeslagen. De tiener was danig geïrriteerd, omdat het gehuil van de baby hem wakker had gemaakt. Hij heeft Jannick daarom slagen toegebracht. Dit werd de zuigeling fataal. Het drama voltrok zich al op 19 oktober. Toen Jannick naar de afdeling Spoedeisende Hulp werd gebracht, bleek hij al overleden.

Uiteindelijk heeft obductie het stompgeweld aan het licht gebracht, waarna de verdachte, R.J., kon worden aangehouden. Hij heeft bekend dat hij de baby heeft geslagen. In een ander dramatisch geval houden diverse instanties de lippen stijf op elkaar. Zij zwijgen over wat er maandag precies is gebeurd met een kindje van bijna twee jaar dat levenloos werd binnengebracht op de poli van de Regionale Gezondheidsdienst in het ressort Latour.

Het slachtoffertje was ondergebracht bij een particulier opvanghuis te Latour. Directeur-eigenaar S.M. wil slechts bevestigen dat de peuter deel uitmaakte van haar opvangkroost. Zij wil verder niet uitweiden over wat zich precies heeft afgespeeld en verwees naar de politie. Ook poli-arts Frankel Brewster deed er het zwijgen toe. De publiciteitsdienst van de politie beschikte nog niet over details en de redactie heeft de ouders van het kindje niet kunnen spreken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina