Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gewonden noodlanding vliegtuig in Guyana

Gewonden door noodlanding vliegtuig in Guyana

09/11/2018 09:48

Gewonden door noodlanding vliegtuig in Guyana

Foto: TWITTER  

GEORGETOWN - Zeker zes mensen zijn gewond geraakt toen een passagiersvliegtuig van Fly Jamaica een noodlanding moest maken in Guyana. De piloot was kort na vertrek omgekeerd vanwege een technisch probleem.

De autoriteiten zeiden op een persconferentie dat er meer dan 120 mensen aan boord waren van het toestel, dat was vertrokken vanaf Cheddi Jagan International Airport en de Canadese stad Toronto als eindbestemming had. De piloot maakte melding van problemen met het hydraulische systeem. Telegaaf.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina