Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Moord en zelfmoord aan de Grietjebiestraat

Moord en zelfmoord aan de Grietjebiestraat

09/11/2018 10:24

De lijken worden afgevoerd.

De lijken worden afgevoerd. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Aan de Grietjebiestraat heeft donderdagavond rond tien uur een man een vrouw met een vuurwapen vermoord en daarna zichzelf om het leven gebracht .Beide personen waren direct dood. De Grietjebiestraat is in het politieressort Geyersvlijt. Beide personen zijn van Braziliaanse komaf.

De politie die snel ter plaatse was stelde meteen een onderzoek in en heeft een deel van de weg tijdelijk agfesloten. Het motief is nog onduidelijk. Het vermoeden bestaat dat de oorzaak in de relationele sfeer gezocht moet worden. Beide lijken zijn in belang van het onderzoek in beslag genomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina