Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ontvluchte gedetineerde aangehouden

Ontvluchte gedetineerde aangehouden

04/12/2018 22:33 - Van onze redactie

Ontvluchtte gedetineerde aangehouden

 

PARA - De gedetineerde S.O. die dinsdagochtend kans zag te ontvluchten, is uren later aangehouden door leden van Surveillance Regio Midden van de politie. De redactie verneemt dat de aanhouding mogelijk was door een tip die werd uitgewerkt.

De gedetineerde die een straf moet uitzitten in het Huis van Bewaring Santo Boma zag kans om te vluchten tijdens werkzaamheden. Naar verluidt werd de gedetineerde aan de Indira Gandhiweg in het district Para aangehouden. Hij zal na het nodige onderzoek worden overgedragen aan de cipiers van Santo Boma.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina