Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lichaam vermist meisje bootongeluk geborgen

Lichaam vermist meisje bootongeluk geborgen

29/12/2018 15:32 - Van onze redactie

Het lichaam van het meisje dat vermist was na het bootongeval.

Het lichaam van het meisje dat vermist was na het bootongeval.  

PARAMARIBO - Het vermiste lichaam van een meisje dat betrokken was bij het bootongeluk op de Coppenamerivier is zaterdag aangespoeld aan de oever van de Coesewijnerivier. Het meisje is een van de vier vermisten die nog gevonden moesten worden.

Er wordt nog gezocht naar twee vrouwen en een driejarig jongetje. Zij bevonden zich ook in de boot, die vrijdagochtend vroeg kapseisde nabij het inheemse dorp Kalebaskreek. In totaal zijn nu acht lichamen geborgen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina