Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Transvaal brengt PVV eerste nederlaag toe

Transvaal brengt PVV eerste nederlaag toe

05/01/2019 01:06 - Frank Finisie

Transvaal brengt PVV eerste nederlaag toe

 

PARAMARIBO - Na de eerste vijf wedstrijden in winst te hebben omgezet, heeft PVV zijn eerste nederlaag geïncasseerd in de eerste divisie van de SVB. Transvaal zegevierde vrijdagavond met 3-1 en steeg van de vijfde naar de tweede plek met vijftien punten uit zes duels. PVV, ook vijftien punten, ging van twee naar drie.

De inhaalwedstrijd in het André Kamperveen Stadion was een matige; er was geen lijn in het spel, dat rommelig was en overschaduwd werd door veel verkeerde passes. Transvaal begon sterk en kwam in de achttiende minuut aan de leiding. Regillio Abiting scoorde uit een breedtepass van Rivaldo Doorson: 1-0. Twee minuten later kwamen de Politie Voetbalvrienden langszij toen Donovan Diko een hoekschop inkrulde: 1-1. Doelman Cherwien Doorson verkeek zich op de bal.

Na de rust was het spel iets beter. Doorson zette zijn directe tegenstander op het verkeerde been en schoot de 2-1 in de 62ste minuut in de kleinste hoek. PVV holde vanaf dat moment achter de feiten aan en de misère werd groter toen de ingevallen Jerny Faerber in de 75ste minuut uit een breedtepass van Debolha Akoela de 3-1 voor zijn rekening nam. "Ik ben tevreden met het resultaat, maar niet met het spel. Wij moeten sleutelen aan de volwassenheid van de ploeg", reageerde Transvaal-coach Raymond Mannen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina