Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Voorwaarts snoept punten af van Leo Victor

Voorwaarts snoept punten af van Leo Victor

06/01/2019 22:37 - Frank Finisie

Voorwaarts snoept punten af van Leo Victor

Gilberto Cronie van Leo Victor (9) haalt uit met Lorenzo Donner van Voorwaarts (5) tegenover zich. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - Voorwaarts is zondag de eerste club geworden die punten heeft weten af te snoepen van ongeslagen koploper Leo Victor. Maar ondanks de 1-1 in het Franklin Essed Stadion blijven de Leeuwen lijstaanvoerder in de eerste divisie van de SVB met negentien punten uit zeven duels.

De gelijkopgaande wedstrijd kende niet veel hoogtepunten in de eerste helft. Het spel had weinig diepgang en concentreerde zich op het middenveld. Pas na de rust zochten ploegen nadrukkelijker de aanval op wat resulteerde in twee goals: Toshiro Homoet scoorde in de 61ste minuut fraai uit een achterzet voor Voorwaarts, terwijl Ivanildo Misidjan met nog acht minuten te gaan de gelijkmaker inkopte voor Leo Victor.

Het gelijkspel zorgt voor optimisme bij Voorwaarts, dat twaalfde is met vijf punten. "Er is hoop", aldus assistent-trainer Werner Blackson. "Wij hebben een mindere start gekend, maar dat weerhoudt ons niet ervan om terug te komen." Volgens tegenhanger Rogillo Kolf wordt het spannend gezien het minieme puntenverschil.

Leo Victor wordt op de voet gevolgd door Robinhood en Inter Moengotapoe met elk zeventien punten. Transvaal en PVV hebben beide vijftien punten, maar zij hebben één duel minder gespeeld.

Overige uitslagen: Transvaal - PVV 3-1; Robinhood - Notch 5-0; Inter Moengotapoe - SNL 1-0; Broki - WBC 3-1.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina