Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Steekpartij te Mulo Noordpoolweg

Steekpartij te Mulo Noordpoolweg

11/01/2019 18:17 - Van onze redactie

Steekpartij te Mulo Noordpoolweg

 

PARAMARIBO - Een 14-jarige leerling van Mulo Noordpoolweg is donderdagmiddag in het gezicht verwond door de klassenoudste. De dader is in verzekering gesteld, terwijl het slachtoffer na medische behandeling naar huis kon.

De klassenoudste riep de klas tot de orde, omdat het te druk was. Dit viel niet in goede aarde bij het latere slachtoffer. Zij vroeg de klassenoudste na schooltijd niet alleen om rekenschap maar gaf haar ook een duw.

De klassenoudste kwam tegen de shutters aan en liep een snijwond op aan haar hand. Er ontstond een vechtpartij tussen de twee leerlingen. De klassenoudste verwondde de andere leerling met een stuk shutterglas in haar gelaat.

De melding voor dit voorval kwam volgens de politie binnen bij het Command Center.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina