Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bejaarden Nickerie opgelicht

Bejaarden Nickerie opgelicht

17/01/2019 06:36 - Beta Debidien

Bejaarden Nickerie opgelicht

Regiocommandant Retitia Forster waarschuwt voor mensen met een slechte inborst die misbruik maken van de situatie in het land. Foto: Beta Debidien  

NIEUW-NICKERIE - Seniorenburgers in Nickerie zijn enkele SRD's lichter gemaakt door een notoire oplichter, die hen voorhield dat hij bezig was met de registratie voor voedselpakketten. Hij troggelde de oudjes tussen SRD 40 en SRD 60 de man af.

De man, die geruime tijd bezig is geweest met zijn praktijken, verwees de seniorenburgers na het geld te hebben ontvangen naar Lloyd Morsen van het Bureau Dak- en thuislozen om hun pakket op te halen, vertelt regiocommandant Retitia Forster.

De politie kwam de oplichter op het spoor nadat één van de oudjes aangifte deed. Forster heeft te doen met de seniorenburgers die niet alleen hun geld kwijt zijn, maar ook het beloofde voedselpakket niet hebben gekregen.

Ze vermoedt dat de man meer slachtoffers heeft gemaakt. De politiebaas roept de mensen op waakzamer te zijn, omdat er bedriegers rondlopen die misbruik maken van de situatie in het land en proberen op een makkelijke manier aan geld te komen. "Voorzichtig met mensen die met allerlei verhalen bij u komen om u op te lichten."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina