Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ’Vermiste Sala stuurde paniekbericht’

’Vermiste Sala stuurde paniekbericht’

23/01/2019 03:08

Emiliano Sala.

Emiliano Sala. Foto: Hollandse Hoogte  

NANTES - Volgens de Uruguayaanse voetballer Diego Rolan heeft Emiliano Sala tijdens zijn vlucht een bericht gestuurd naar een vriend, waaruit de angst bleek van de Argentijnse spits. "Emiliano stuurde een vriend een bericht vanuit het vliegtuig en vertelde hem dat hij bang was. En dat als ze hem niet zouden vinden zijn vriend zou weten wat er zou zijn gebeurd", aldus Rolan tegen 1010AM Radio.

De politie heeft de zoektocht naar de privéjet waarin Sala zat dinsdag gestaakt. Het had vanwege de invallende duisternis geen zin om nog langer te speuren naar het toestel met daarin de nieuwe spits van Cardiff City. Woensdag gaat de zoekactie verder. Het toestel was dinsdag op weg van Nantes naar Cardiff en had vermoedelijk twee inzittenden. Naast de 28-jarige Sala was dat de piloot.

In het centrum van Nantes kwam dinsdagavond een honderdtal supporters samen om de aanvaller te eren. De naam van Sala werd veelvuldig gescandeerd. De aanvaller had afgelopen weekeinde voor twintig miljoen euro de overstap gemaakt van de Franse club naar Cardiff City. Telegraaf.nl

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen