Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • PL verwacht vlotte bestuursverkiezingen

PL verwacht vlotte bestuursverkiezingen

25/01/2019 19:23 - Van onze redactie

PL verwacht vlotte bestuursverkiezingen

 

PARAMARIBO - Pertjajah Luhur (PL) houdt op zondag in haar partijcentrum te Beekhuizen verkiezingen voor een nieuw hoofdbestuur en een partijraadsbestuur, meldt de politieke partij in een persbericht.

Naar verwachting zullen de verkiezingen vlot verlopen, omdat er slechts één kandidatenlijst is. De consensuslijst zal tijdens een transparant proces aan de totale partijraad worden voorgelegd, zodat die hun er haar goed- of afkeuring aan kan geven. Een verkiezingscommissie en verificatiecommissie zullen er op toezien dat zaken richtig verlopen.

Naast de verkiezing van een nieuw hoofdbestuur en partijraad, zullen op zondag ook de gewijzigde statuten ter goedkeuring worden aangeboden aan de partijraad. Gelijk na de verkiezingen komt de partij bijeen voor een dankdienst.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina