Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Leo Victor bindt ook Broki aan zegekar

Leo Victor bindt ook Broki aan zegekar

26/01/2019 20:47 - Frank Finisie

Leo Victor bindt ook Broki aan zegekar

Jetro Rees van Leo Victor (r) in duel met Broki's Toshiro Adensiba (m), terwijl Stefano Baneti zittend toekijkt. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - Leo Victor heeft zaterdag in het Mgr. Aloysius Zichem Sportcentrum bij de voortzetting van de eerstedivisie-voetbalcompetitie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) ook Broki aan de zegekar gebonden. Het werd 4–1.

Leo Victor domineerde deze spannende wedstrijd vanaf het begin. Reeds in de vijfde minuut schoot Albert Nibte de Leeuwen uit een vrije trap aan de leiding, 1-0. Broki kon niet in zijn spel komen, terwijl Leo Victor steeds beter ging spelen. Kareem Kwasie vergrootte in de negenentwintigste minuut de voorsprong, 2-0. Met deze stand werd er gerust.

Broki kwam herboren uit de kleedkamer terug, en zette Leo Victor onder druk. Vahid Vinisie reduceerde de achterstand één minuut na de rust uit een breedtepass: 2-1. Broki nam hierna de wedstrijd over, maar vergat de wedstrijd af te maken. Het team kreeg drie opgelegde kansen, waarvan er één tegen de deklat uiteenspatte. Leo Victor had het in deze fase moeilijk.

Met het inbrengen van Vitorino Pinas keerde de rust in het spel van de Leeuwen. Een niet goed weggewerkte bal belandde bij de vrijstaande Jeame Naana die hard inschoot: 3-1. Het verzet van Broki leek hierdoor gebroken. Invaller Anthony Blijd schoot uit een steekpass fraai in, 4-1.

"De dode momenten hebben ons de das omgedaan", geeft trainer Maikel Peel van Broki aan. Trainer Etienne Remak van Leo Victor zegt dat de rust die in de wedstrijd kwam een ommekeer was, waardoor zijn ploeg de wedstrijd kon beslissen. "Vitorino Pinas bracht op het juiste moment rust in ons spel", zegt Remak.

Overige uitslagen

Inter Moengotapoe - Botopasi 2 - 2
SNL - West United 2 - 1

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina