Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Robinhood blikt PVV in

Robinhood blikt PVV in

31/01/2019 09:48 - Marinio Balsemhof

Robinhood blikt PVV in

 

PARAMARIBO - Landskampioen Robinhood heeft woensdagavond flink uitgehaald tegen de Politie Voetbal Vrienden (PVV). In het Franklin Essed Stadion werd het maar liefst 8-0 voor de rood-groenen, die bij de rust al met 5-0 voorstonden.

Voor Binhood maakten Stefano Rijssel en Roche Rosebel elk een hattrick. De andere goals kwamen van Isiah Helstone en Roxey Fer. PVV eindigde de wedstrijd met een man minder, omdat Courtney Pita in de vijftigste minuut een rode kaart kreeg voor slaan van de tegenstander.

Volgens PVV-coach Hesron Jeroe is zijn ploeg door blessures en collectieve fouten flink onderuitgegaan. Zijn collega Roberto Gödeken van Robinhood had niet verwacht dat het een makkelijke avond zou worden, omdat de meeste ploegen altijd sterk voor de dag komen wanneer zij Binhood treffen.

De coach was overall tevreden, maar vindt dat enkele zaken beter hadden gekund. Aan die spelprincipes zal er de komende dagen hard worden gewerkt.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina