Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Peuter dood aangetroffen in voertuig

Peuter dood aangetroffen in voertuig

05/02/2019 21:37 - Van onze redactie

Uiterst links staat het voertuig waarin de tweejarige peuter werd aangetroffen.

Uiterst links staat het voertuig waarin de tweejarige peuter werd aangetroffen. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een tweejarige peuter werd dinsdagmiddag dood aangetroffen in een voertuig aan de Chatterpalstraat te Latour. De jongen is vermoedelijk door verstikking om het leven gekomen. De redactie verneemt dat het jongetje om half vijf ’s middags werd gevonden terwijl hij sedert tien uur ‘s morgens in het voertuig moet zijn geweest.

De moeder die het gemis van de peuter opmerkte startte op gegeven ogenblik een zoektocht. Volgens de buren waren zij gewend de stem van de moeder te horen wanneer zij naar haar zoontje zocht, maar juist dinsdag hoorden ze haar niet. De vrouw vervolgde haar zoekactie in het voertuig dat potdicht was en trof de peuter naakt en levenloos aan.

De politie werd gealarmeerd en die schakelde vervolgens een ambulance in. Het ambulancepersoneel constateerde dat er al lijkstijfheid was opgetreden en dat de peuter al zeker vier uur eerder moest zijn overleden. Een arts stelde de dood vast waarna het ontzielde lichaam in beslag werd genomen.

Het voertuig waarin de peuter was werd ook door de politie in beslag genomen. Het is eigendom van de ouders van de tweejarige. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die het onderzoek zal verrichten.

Bekijk ook onderstaande video

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina