Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dode bij aanrijding Afobakaweg

Dode bij aanrijding Afobakaweg

08/02/2019 19:11 - Van onze redactie

Dode bij aanrijding Afobakaweg

 

PARA - Bij een botsing tussen een Toyota Vitz en een Ford Ranger aan de Afobakaweg ter hoogte van mast 31 is er vrijdag een dode gevallen. Het gaat om de 36-jarige Urwin Pocorni, bestuurder van de Toyota Vitz.

Volgens de politie reed Pocorni over de Afobakaweg richting Paramaribo terwijl zijn tegenligger, een Ford Ranger, richting Klaaskreek reed. Uit het voorlopige onderzoek blijkt Pocorni een rechtse bocht beschreef en terechtkwam op de rijhelft van zijn tegenligger.

De bestuurder van de Ford Ranger heeft verklaard dat hij de Vitz plotseling voor zich zag. Hij zou hebben geprobeerd om een botsing te voorkomen door te remmen, maar zijn pogingen waren tevergeefs. Zijn pick-up sloeg enkele keren over de kop en kwam tot stilstand aan de linkerzijde van de weg.

De bestuurder en zijn bijrijder kropen uit de pick-up en zagen Pocorni naast de auto aan de linkerzijde van de weg. Met een ander voertuig zijn de Ford Ranger-chauffeur en diens bijrijder naar de politie van Paranam gebracht. Toen de politie op de plaats van het delict arriveerde, bleek dat Pocorni al was overleden. Een arts stelde de dood vast. Het lijk is in beslag genomen.

Onderzoek moet uitwijzen of de bestuurder van de Ford Ranger over een geldig rijbewijs beschikt. De man was niet onder invloed van alcohol. De zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden voor verder onderzoek.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina