Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • JCI Nilom Speech Contest nadert

JCI Nilom Speech Contest nadert

08/02/2019 22:33 - Steven Seedo

JCI Nilom Speech Contest nadert

 

PARAMARIBO - De voorbereidingen voor het JCI Nationaal Speech Contest zijn in volle gang. Twintig studenten van verschillende middelbare scholen hebben zich ingeschreven voor deelname. Dit verneemt dWT van local president Mario Vermeer van JCI Nilom.

Het contest wordt op 20 april in de Congreshal gehouden. In de voorronde spreken de studenten over maatschappelijke onderwerpen. De finaleronde later die dag draait rond het thema 'Change starts with quality'. De trainingen van de deelnemers beginnen in de derde week van februari en gaan door tot 13 april.

De Best Speaking Student of Suriname gaat naar huis met een eigendomstrofee en een wisseltrofee, een laptop, een bedrag van SRD 1500 en educatieve waardebonnen. Verder wordt die student ook de JCI Nilom Ambassador en wordt hij/zij bij alle motivatiesessies op scholen meegenomen om de studenten te inspireren.

De organisatie doet een beroep op het bedrijfsleven om dit project te omarmen. "Wij zijn een jongerenorganisatie die op een positieve manier verandering brengt in de gemeenschap en investeert in de persoonlijke ontwikkeling van de mens", benadrukt Mario Vermeer. Het Nationaal Speech Contest wordt dit jaar voor de 24ste keer georganiseerd door JCI Nilom. De winnaar van 2018 is Iraida Kowe van Havo 2.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina