Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politie arresteert koperdief

Politie arresteert koperdief

09/02/2019 18:47

Buizen en bedrading gestolen uit in aanbouw zijnde woning

 

PARAMARIBO - De politie van het ressort Uitvlugt heeft de 25-jarige Lennon S. in verzekering gesteld wegens diefstal. De man zou koperen buizen en elektrische bedrading hebben gestolen uit een woning in aanbouw, aldus de politie zaterdag op haar website.

De koperen buizen en elektrische bedrading waren al aangelegd in de woning. De verdachte heeft vernielingen gepleegd aan de muren van het huis om zodoende bij de buizen en bedrading te kunnen komen. De diefstal werd ontdekt toen de keuring van de installatie moest plaatsvinden.

Op 2 februari deed Lennon S. de woning weer aan om nog meer spullen te stelen. Bij die gelegenheid werd hij op heterdaad betrapt en aangehouden. De politie van Uitvlugt onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina