Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man loop schotverwonding op

Man loop schotverwonding op

09/02/2019 21:58 - Van onze redactie

Man loop schotverwonding op

 

PARAMARIBO - Vrijdagavond heeft zich een schietincident voorgedaan aan de Franchepanestraat in het politie ressort Uitvlugt. De 42 jarige C.E. kreeg een schotverwonding in zijn borststreek. De schutter die bekend is bij het slachtoffer vluchtte na zijn daad. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd voor medische hulp.

Een gespecialiseerde eenheid van de politie werd naar de plaats delict gedirigeerd voor onderzoek. Op sociale media circuleert een filmpje waarin duidelijk is te zien hoe een een vriend van het slachtoffer tekeergaat tegen de wetsdienaren. Een agent heeft zijn vuurwapen getrokken om de verhitte man op andere gedachten te brengen. Omstanders slaagden erin om de man te kalmeren. Naar verluidt gaat het om een politieagent die tekeerging tegen zijn collega's. 

De redactie verneemt dat de verdachte inmiddels is aangehouden en in verzekering is gesteld. Het motief achter het schietincident is nog onbekend. Onduidelijk is of het vuistvuurwapen waarmee de daad is gepleegd, in beslag is genomen door de politie. De zaak is in verder onderzoek.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina