Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Ik heb spijt van wat ik heb gedaan’

‘Ik heb spijt van wat ik heb gedaan’

12/02/2019 02:34 - Van onze redactie

‘Ik heb spijt van wat ik heb gedaan’

 

PARAMARIBO - De smeekbede van Witeshkumar K. aan rechter Cynthia Valstein-Montnor, heeft maandag geen zoden aan de dijk gezet. Hij werd zowel door haar als door officier van justitie, BibianTjin Liep Shie, flink op de vingers getikt. Witeshkumar K. zit sinds 12 december van het vorig jaar vast voor zware mishandeling van zijn vrouw.

Enkele nichtjes van de verdachte die de ruziemaker op andere gedachten probeerden te brengen, zijn ook hardhandig aangepakt. Alle slachtoffers zijn ook met de dood bedreigd. "Ik heb spijt van wat ik heb gedaan en ik ga alles eraan doen om dit in het vervolg te voorkomen", zei de verdachte.

Volgens het onderzoek zou Witeshkumar K. de vrouw vaker hebben mishandeld. Op 12 december heeft hij haar met een verfblik op haar hoofd geslagen. Hij zou haar meerdere keren met een bezemstok hebben gemarteld en wanneer ze naar haar moeder wilde vertrekken, hield hij haar voor dat hij haar en de kinderen zou vermoorden.

Ook heeft de verdachte zijn vrouw zodanig gestropt dat ze in ademnood kwam. Andere familieleden worden regelmatig flink uitgescholden door de verdachte. Daarnaast verkoopt hij alles in het huis waar hij zijn handen op legt. Uit een rapport van een medische specialist blijkt dat de hals van het slachtoffer ernstig beschadigd is.

Witehskumar K. verklaarde dat hij door zijn drugs- en alcoholgebruik onnodig agressief wordt. Op 12 december was hij kwaad omdat zijn vrouw niet goed op de kinderen lette. "Ik had die dag wel twee shotjes gedronken", vertelde hij. "Bent u wel een goed voorbeeld voor uw kinderen?", vroeg Tjin Liep Shie op strenge toon. "Nee", jammerde de verdachte. De zaak is voor requisitoir uitgesteld naar 8 april.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina