Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Inter Moengotapoe bezorgt Leo Victor eerste verlies

Inter Moengotapoe bezorgt Leo Victor eerste verlies

23/02/2019 19:56 - Frank Finisie

Inter Moengotapoe bezorgt Leo Victor eerste verlies

 

MOENGO - Inter Moengotapoe heeft in het eigen Ronnie Brunswijk Stadion koploper Leo Victor de eerste nederlaag van het seizoen bezorgd. Miguel Mollo scoorde zaterdag in de 65ste minuut het gouden doelpunt voor de Moengonese club, die samen met Robinhood nog niet heeft verloren in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbalbond.

Door de winst bezet Inter Moengotapoe tijdelijk de tweede plek met 33 punten uit dertien duels. De ploeg kan gepasseerd worden door titelverdediger Robinhood, die zaterdagavond speelt tegen Santos. Ondanks de nederlaag blijft Leo Victor (13-34) lijstaanvoerder, maar de voorsprong is geslonken tot één punt.

Trainer Jozef Joekoe van Inter was content met de uitslag. "Deze overwinning betekent dat wij de competitie hebben opengebroken en dat iedereen weer gelijke kansen heeft", reageerde hij na afloop. Zijn club kreeg lof toegezwaaid door tegenhanger Etienne Remak. "Inter heeft een betere wedstrijd gespeeld en dat heeft geresulteerd in hun overwinning."

Inter Moengotapoe domineerde vooral in de eerste helft, maar de geschapen kansen werden niet benut. Na de pauze was het spel gelijkopgaand tot Mollo, die afgelopen week inviel en scoorde tegen Broki, Leo Victor-doelman Sercinio Profijt verschalkte met een strak schot. De Leeuwen gooiden alles in de aanval, maar zonder resultaat. "Het is all in the game", aldus Remak.

Overige uitslagen: Broki - Transvaal 3-1; Voorwaarts - West United 1-0; Nishan '42 - WBC 2-1; PVV - SNL 4-1.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina